ПВЦ Столарија

ПВЦ Столарија

Алуминиумска столарија

Алуминиумска столарија

Наши совети и ваши прашања!

Добредојдовте на Стилпласт!

Стилпласт е основана во 2002 година, и стартува со праизвотство и доставка на PVC  и Алуминиумска столарија, надворешни и внатрешни ролетни, конструкции од поликарбонат, сигурносни ролетни, гаражни врати, фасади и др.

Има изградена сопствена продажно-изложбена мрежа, која е составена од дваесет изложбени салони во градовите Софија, Плoвдив, Варна, Перник и Велинград. Фирмата извршува висококвалитетна монтажа со сопствени монтажни групин на горе наведените продукти.

Зошто нашите партнери не одбраа нас?

Зголемување на делот од пазарот преку нудење на повеќе видови профили на клиентите - АЛУПЛАСТ, ПРОФИЛИНК, ВИВАПЛАСТ, какои „К“ и „четирисезонско“ стакло со одлични цени. Зголемување на можностите за „фаќање“ на поголеми објекти и нивно навремено обслужување. Имаме можност да произведеме и доставиме 500-1500 м2 за 10-20 дена. Зголемување на вредноста и атрактивноста за продажба на вашиот објект. Зголемување на сигурноста од крадци и провала со користење на sequrity оков со 2 или 6 точки на заклучување.
Подобрување на ефективноста при обслужување и наоѓање наклиенти. Подобрување  на можностите на растење, користејќи го потенцијалот на поголема компанија која работи со автоматизирани линии. Подобрување  на штедењето на енергија и постигнување на повисокаенергетска ефикасност со користење на 5 или 6 коморни профилни системи и стакла со специјални слоеви, како „К“ стакло и „четири сезонско стакло“. Подобрување  на експлоатацијата на прозорците со вградување на „осигурувач“ против провиснување на крилото, блокирање за неповолното „паѓање во две оски“, „активна мартинка“ кај двокрилните прозорци која овозможува лесно отворање на високи прозорци.
Намалување на расходите за доставки, потребата од магацини,административни трошоци. Намалување на бучавата од уличното движење или соседите со поставување на стаклопакети со различна дебелина на стаклата (4-6 мм, 5-4 мм), наместо стандардните (4-4 мм), како и стаклопакети со тројно стакло со различна дебелина на стаклата 4-5-4. Намалување на појавата на кондензација и мувла, со користење на специјално ослоените стакла „К“ стакло и „четири сезонско стакло“ и инсталирањето на оков со микровентилација.
Заштеда на загубата во време за организација на еден целприозводен процес. Заштеда  во експлоатациони расходи за машини и расходи за персонал. Заштеда на време за логистика со користење на софтверот за пресметка на дограма "STILPLAST-ISCOCAD" Заштеда на пари за греење во зима и ладење во лето со тоа што инвестицијата во стаклопакетите се враќа за отприлика 6 месеци до 1 година.
Добивате производство со одличен сооднос квалитет-цена. Добивате предност пред конкуренцијата и нови клиенти. Добивате производ од фирма која работи со производствени линии и е сертифициран производител по ISO 9001-2008, како и сертифициран производител на профилите "ALUPLAST", што е гаранција за квалитет. Добивате производ со одличен сооднос квалитет/цена - Ви даваме вистинска вредност за вашите пари
Користите кратки рокови 10-20 дена за изработка и достава наприлично големи објекти од 500-1500 м2
Михаил Михаилов Сопственик
Стилпласт гарантира за својот квалитет и своите производи. Клиентите секогаш ни се на прво место.
Сашо Арсов Менаџер - продажба
Производите кој ги нуди Стилпласт,се со висок квалитет и гаранција во тоа што го купувате.

нашата работа во 3 чекори

Краток опис на нашата работа во 3 чекори

ПОВЕЌЕ ЗА НАС +

планирање

планирање

Нашите вработени се стручни лица, кои на секое ваше барање, ќе ви одговорат со добар план, за вашите средства.

гаранција

гаранција

Стилпласт, гарантира со квалитет за своите производи, и за истите дава гаранција во зависност од гарантните услови.

дистрибуција

дистрибуција

Сите производи се дистрибутираат од наша страна до вашата локација. За истите Стилпласт обезбедува и сервис

Соработуваме само со најдобрите компании.
TOP