НАШИОТ ТИМ

Нашиот тим претставува клучен дел од тоа кои сме, како функционираме и како ја градиме иднината.

 

САШО АРСОВ

САШО АРСОВ

Скопје

Опис на местото кое го работи

Email: s.arsov[ @ ]stilplast.mk Телефон: ++389 78 223 847
ТРАЈЧЕ МИХАЈЛОВСКИ

ТРАЈЧЕ МИХАЈЛОВСКИ

Скопје

Опис на местото кое го работи

Email: t.mihajlovski[ @ ]stilplast.mk Телефон: ++389 78 414 080
ИВАН ЛИЧКОВ

ИВАН ЛИЧКОВ

Скопје

Опис на местото кое го работи

Email: i.lichov[ @ ]stilplast.mk Телефон: ++389 78 223 846
СТЕФЧЕ НЕДЕЛКОВСКИ

СТЕФЧЕ НЕДЕЛКОВСКИ

Битола

Опис на местото кое го работи

Email: s.nedelkovski[ @ ]stilplast.mk Телефон: ++389 78 224 963
TOP